duminică, 27 ianuarie 2008

problema software

Clientul:


Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 1.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus 1.0 care ocupa mult spatiu pe hard.
In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid alta aplicatie, impiedicandu.i executia.
Aplicatii ca : Taifas-cu-prietenii 10.3 Sambata-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza.
Uneori apare un virus care blocheaza intreg sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reuesesc sa dezinstalez acest program. Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 1.0 dar procesul de dezinstalare al programului actual Nevasta 1.0 este deosebit de complicat , iar riscurile pentru sistem sunt mari, precum si pierderile. Blbelus 1.0 chiar imi place si nu as vrea sa renunt la el. Va rog sa ma ajutati !

Raspuns:

draga client, nemultumirea dumneavoastra este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de cenceptie. Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica X.0 la Nevasta 1.o cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 ne e decat un program de divertisment si utilitati. Insa este vorba de mult mai mult:

Nevasta 1.0 este un Operating System complet, creat sa controleze toate aplicatiile dumneavoastra. e aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica X. Aceasi problema si cu Soacra X.0 Acesta este un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0 si comporta multe probleme de compatibilitate. unii utilizatori au incercat sa formateze tot ,odulul si sa instaleze programul Iubita 8.0 + Nevasta 2.0 crezand ca aceasta versiune mai noua va va rezolva complicatiile. Dimpotriva, problemele vor deveni chiar mai mari decat cele anterioare. Chiar daca exista si versiuni Nevasta 2.0, 3.0 , 4.0 , nu le recomandam. Invatati programul 1.0 cat mai bine posibil pentru a sti cum sa raspundeti problemelor ce apar in timp. Fiti atent la comenzi deoarece este foarte sensibil si reactioneaza ciudat la erori. asadar, orice defectiuni ulterioare ce vor aparea vor fi considerate ca aparand din partea dumneavoastra . Va sfatuim sa actionati aplicatiile C:/Scuze.exe evitati utilizarea tastelor ESC si DEL care necesita ulterior C:/Scuze.exe/flori. Pentru o mai buna utilizare, va sfatuim sa cumparati si packul Cosmetice 3.0 , Vacante 5.1 . Optiunuile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. Nu instalati sub nici o forma Colega_blonda 2.0 sau O prietena 3.1 . Aceste programe sunt incompatibile cu Nevasta 1.0 si pot distruge sistemul.

Un comentariu:

unneuron spunea...

Chiar sooper tare ;))