luni, 21 iulie 2008

SiDA/HIV si BTS


De ce nu mi.a spus inainte?”
“ Ce se va intampla acum.?”
“Mai e vreo speranta?”

HiV/SIDA

HiV/SIDA reprezinta o alta amenintare la adresa bucuriei vietii pe care Iisus vrea sa ne.o daruiasca. Dar chiar daca nu exista vindecare pentru HiV/SIDA, exista cateva alegeri clare pe care le puteti face pentru a contracara aceasta boala ingrozitoare. Sansele ce a contracta boala sunt practici eliminate daca nu aveti relatii sexuale, nu folositi acele pe care le folosesc si altii. Aceasta pentru ca HiV/SIDA se contracteaza prin intermediul fluidelor din corp.

Dar uneori oamenii nu au posibiliatatea de a alege in aceasta privinta. Puteti dobandi HiV/SIDA prin nastere, prin transfuzie de sange si ace de seringa infectate.

Oamenii care au HiV/SIDA se pot simti izolati, inspaimantati si singuri. Trebuie sa aratam compasiune fata de cei care au contactat aceasta boala.

BTS-urile ( Boli cu Transmitere Sexuala )

HiV/SIDA nu este singura boala cu transmitere sexuala (BTS).
Altele, cum ar fi sifilisul si gonoreea, tind si ele sa devina o latura periculoasa a vietii de zi cu zi. Nimeni nu vorbeste, dar multi sufera. Cu toate acestea, puteti evita riscul de a contracta multe dintre bolile BTS.ului, apropiindu.va de planul lui Dumnezeu cu privirie la viata si la anganjamentul fata de un singur partener pe viata. Daca atat tu cat s iviitorul tau partener de viata va asteptati unul pe altul, casatoria voastra poate fi lipsita de suferita acestor boli.

Un comentariu:

Anonim spunea...

in romanaia hiv se vindeca datorita unei descoperiri recente cu plasture (tratament oferit de catre un pustnic prin ucenicul sau)detalii la e-mail:cardan.calin@yahoo.com